Parhaiten arvonsa säilyttänyt kryptohankintani tältä vuodelta

13.08.2018

Kryptomarkkinat ovat tämän vuoden aikana rymistelleet alas alkuvuoden huippulukemista. Monet kryptot ovatkin menettäneet suurenosan vuoden alun arvostaan. Kovasta matalasuhdanteesta huolimatta yksi alkuvuonna hankkimistani kryptoista on pitänyt pintansa erinomaisesti.

Kryptomarkkinoiden laskiessa myös suurin osa tämän vuoden hankinnoistani on menettänyt mukavasti arvoaan. Binance Coin on kuitenkin poikkeus. Binance Coin oli alkuvuoden suurin investointini, ja hyvä niin! Sen arvo kirjoittamishetkellä (13.8.2018) oli jopa 11.77 $. Ei tässä mitään merkittävää kasvua ole tapahtunut ostohetkeen nähden, mutta en ole myöskään tappiolla. Nykyisessä markkinatilanteessa pidänkin tätä erinomaisena saavutuksena.

Ostin Binance Coinia sillä ajatuksella, että sen arvo nousisi Binancen volyymin kasvaessa ja kvartaaleittain tapahtuvan coin burnin ansiosta. Markkinoiden myllerryksessä Binance Coin on osoittautunut hyvin vakaaksi sijoituskohteeksti. Uskonkin, että markkinoiden kääntyessä takaisin nousuun ja volyymien kasvaessa tulemme näkemään Binance Coinilta mukavaa nousua.

Lähtökohtaisesti kryptopörssien tokeneita ostamalla uskoo myös kyseiseen pörssiin. Itse uskon vahvasti siihen, että Binance tulee säilyttämään asemansa suurimpana kauppapaikkana myös tulevaisuudessa. Ajan kuluessa kryptomarkkinoiden volyymi tulee kasvamaan ja suurin osa uudesta kaupasta tehdään suosituimissa kauppapaikoissa. Binancen käyttäjäkunta tuleekin varmasti kasvamaan tulevaisuudessa, kun uudet ihmiset löytävät kryptojen pariin. Uskon myös vahvasti Binance Coiniin ja sen positiiviseen hintakehitykseen. Binancen kasvattaessa volyymiaan, tulee varmasti myös Binance Coinin hinta nousemaan.

Binance Coin on osoittautunut itselleni erittäin hyväksi turvasatamaksi tämän vuoden aikana. Uskon kuitenkin, että sen asema tulee ajan kanssa muuttumaan omassa portfoliossani arvonsäilyttäjästä arvontuottajaksi. Mikäli olet ajatellut sijoittavasi Binance Coiniin, niin suosittelen tutustumaan siihen huolella! 

-KU

Kirjoituksen tavoitteena ei ole suositella kenellekään kryptosijoittamista. Jokainen on vastuussa itse tekemistään päätöksistä, enkä suosittele kenenkään sijoittavan kryptoihin tämän kirjoituksen perusteella.